GameMaster

Uit Metin2Wiki
Ga naar: navigatie, zoeken
< Metin2Wiki < < GameMaster
Ingameteken van de GM's

Super Game Master
SupergameMaster.png
De Super Game Master is verantwoordelijk voor de Game Masters. De super game master begeleidt hen en geeft hen, wanneer gevraagd, advies aan de game master. Wanneer een Game Master zijn werk niet goed doet is het aan de Super Game Master om hem hierop aan te spreken en duidelijk te maken hoe het beter kan. Ben je het niet eens met een beslissing of een antwoord van een van een GM's dan kan je een SGM aanspreken. SGM's zijn niet verantwoordelijk voor Ingame vragen, zoals eerder vermeldt zijn daar de GM's voor.

GameMaster
Gamemaster.png
Heb je vragen over iets wat met het Metin Spel te maken heeft, Ingame of op de Chat? Daar heeft GF GameMasters (GM) voor aangenomen. Dit zijn degenen die verantwoordelijk zijn voor alles wat Ingame met het Metin2 spel te maken heeft. Zij beantwoorden vragen, geven advies, helpen spelers als zij bijvoorbeeld 'vast staan', en delen indien nodig waarschuwingen en/of bans uit. Ook zijn ze verantwoordelijk voor het beantwoorden van jullie vragen/opmerkingen/klachten. GM's kunnen ook gewoon aangesproken worden over bans, hier heb je niet direct een SGM of GA voor nodig.

Trial Game Master
TrialGameMaster.png
Trialgamasters hebben dezelfde taken als GM's, alleen zitten zij in een trialperiode voordat ze GM kunnen worden. Dit is om te bekijken of ze alle taken juist doen, als dit zo blijkt te zijn vervalt hun T tje en worden ze GM.


Stand: 22.11.2014


GM Arela Arela@metin2.nl Link
GM Domino Domino@metin2.nl Link
GM Bowmore Bowmore@metin2.nl Link}
Persoonlijke instellingen
Hulpmiddelen
In andere talen